Ecowende

In gesprek over de toekomst van offshore energie tijdens OEEC 2023

Donderdag 14 december 2023

Op 28 en 29 november vond de jaarlijkse Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) plaats in de RAI Amsterdam. Dit jaar was Ecowende uitgenodigd om deel te nemen aan een van hun panels om meer te delen over het Ecowende project en het perspectief van het windpark op de toekomst van offshore energie.

Offshore Energy: Business for the better

Op dinsdag 28 november 2023 heeft Folkert Visser, projectdirecteur van Ecowende, als panellid deelgenomen aan de OEEC Conference Session 'Offshore Energy: Business for the better'. De sessie werd gemodereerd door Paul de Leeuw, directeur van het RGU Energy Transition Institute. Samen met collega panelleden van Vattenfall, Natuur & Milieu en DEME Offshore, deelde Folkert de missie van het Ecowende windpark en besprak hij de toekomst van offshore energie en de grote ambities voor de energietransitie.

Je kunt de Conference Session over 'Offshore Energy: Business for the better' hieronder terugkijken.

Meer over OEEC

De Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) is Europa's toonaangevende evenement voor de gehele offshore energie industrie en een kans om zakelijke leiders, hooggekwalificeerde experts en professionals in wereldwijde markten te bereiken. Ongeveer 400 exposanten kwamen op 28 en 29 november 2023 samen in Amsterdam om hun ervaring en expertise te delen in de offshore wind-, olie- en gas-, mariene energie- en waterstofsector en nog veel meer.